Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Αποφράξεις Γαλάτσι - 2102850015 - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Αποφράξεις Γαλάτσι – 2102850015

Καλώς ήλθατε στην εταιρεία Αποφράξεων Γαλατσίου. Η εταιρεία μας που ιδρύθηκε το 1970, εξειδικεύεται στην απόφραξη, συντήρηση και καθαρισμό αποχετεύσεων στον οικιακό, επιχειρηματικό και δημόσιο τομέα. Καλύπτουμε όλη την περιοχή της Αττικής και μπορούμε πολύ εύκολα να ανταποκριθούμε για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη.
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
Έχουμε μια ομάδα από άρτια εκπαιδευμένους μηχανικούς, οι οποίοι χρησιμοποιούν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για την απεμπλοκή αποχετεύσεων, βουλωμένες τουαλέτες, νεροχύτες, κ.α.
Μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα σε οποιοδήποτε θέμα έκτακτης ανάγκης και να επιλύσουμε το πρόβλημα σας αποτελεσματικά και αξιόπιστα. Είτε πρόκειται για μια τουαλέτα, ντους ή νεροχύτη, έχουμε την εμπειρία για να σας βοηθήσουμε.
Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες σε όλη την Αττική.
Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, μπορούμε να λύσουμε τα πάντα. Ο έλεγχος με την χρήση κάμερας υψηλής τεχνολογίας που εντοπίζει την θέση του προβλήματος σας βοηθά να αποφύγετε σκαψίματα και ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα. Επίσης μπορούμε να σας προτείνουμε προγράμματα προληπτικής συντήρησης της αποχέτευσης σας, κομμένη και ραμμένη στα δικά σας μέτρα.
Στην Αποφράξεις Γαλάτσι προσφέρουμε από τη δεκαετία του 1970 υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης των αποχετευτικών δικτύων σε εκατοντάδες νοικοκυριά, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ
Για ό,τι και αν έχει συμβεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη λύση, παρέχοντας υπηρεσίες με εγγυημένα αποτελέσματα. Είτε πρόκειται για απόφραξη, καθαρισμό ή συντήρηση των αποχετεύσεων, έχουμε την πείρα και τις γνώσεις, ώστε να χειριστούμε και να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, άμεσα και αποτελεσματικά και θα φροντίσουμε για κάθε σας ανάγκη, με συνέπεια και σεβασμό.
Προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας για κάθε έναν πελάτη μας ξεχωριστά, υπολογίζοντας όλους τους αστάθμητους παράγοντες, για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεται. Συμβαδίζουμε με τις ανάγκες της αγοράς και αντιμετωπίζουμε οτιδήποτε προκαλεί αναστάτωση στις αποχετεύσεις σας. Η Αποφράξεις Γαλατσίουείναι στη διάθεση σας, για όλες οι ανάγκες και τις απαιτήσεις σας ή για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε και θα σας εξυπηρετήσουμε με φιλικό και επαγγελματικό τρόπο.
Η Αποφραξεις Γαλατσι έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα και τις νέες προκλήσεις, σε κάθε πρόβλημα που σχετίζεται με τα αποχετευτικά συστήματα του οικιακού ή επαγγελματικού χώρου. Λύστε τα προβλήματα σας σχετικά με τα αποχετευτικά συστήματα επιλέγοντας Αποφράξεις Γαλατσίου και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα για να σας απαλλάξουμε από δυσάρεστες καταστάσεις, γρήγορα, επαγγελματικά και με εγγυημένα αποτελέσματα.
Έχουμε εξοπλίσει όλα τα οχήματα του στόλου μας με σύγχρονα, εξειδικευμένα μηχανήματα όπως:
 • ριζοκοπτικά μηχανήματα
 • ισχυρά πιεστικά υδροβολής
 • ηλεκτροκίνητα περιστροφικά μηχανήματα
 • ειδικές, ψηφιακές κάμερες διάγνωσης της αποχέτευσης κ.α.
Οι άρτια καταρτισμένοι και έμπειροι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ εργάζονται με ζήλο και μεράκι και θα αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικότητα την αναστάτωση που προκαλεί ένα πρόβλημα στο αποχετευτικό σας σύστημα, χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές μεθόδους, στο συντομότερο δυνατό χρόνο και πρωταρχικός τους στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Διαθέτουν πλούτο γνώσεων και εμπειρίας και με το επίπεδο εργασιών που παρέχουν, εγγυόμαστε την αποτελεσματικότητα της κάθε υπηρεσίας.
Η εταιρεία Αποφράξεων στο Γαλάτσι  2102850015 είναι απ’ τις πιο πρωτοποριακές εταιρείες στις αποφράξεις και στους καθαρισμούς αποχετεύσεων. Δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1970 και διαθέτει την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρα με ακρίβεια και ταχύτητα λύνοντας κάθε πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε.
Τα συνεργεία της αποφρακτικής Γαλατσίου διαθέτουν πολυετή εμπειρία που σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό εγγυώνται για την αποτελεσματικότητά τους.

Αποφράξεις Γαλάτσι – 2102850015

Η εταιρεία Αποφράξεων Γαλάτσι είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αποχετεύσεων. Παρέχουμε 24ωρη κάλυψη απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων προσφέροντας λύσεις σε σπίτια, επιχειρήσεις και δημοσίους οργανισμούς. Είμαστε στην διάθεσή σας 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες, Πάσχα και Χριστούγεννα.
Παρέχουμε ανταγωνιστικές και επαγγελματικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους αν παρατηρήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα. Μπορεί να επεκταθεί και οι ζημιές που θα δημιουργήσει θα σας επιβαρύνει οικονομικά.
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς και σε συνδυασμό με τον προηγμένο εξοπλισμό μπορούμε και σας προσφέρουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουμε, σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες σας.
Σε περίπτωση που το πρόβλημα είναι μεγάλο και για να αποφύγετε τα σκαψίματα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια από τις κάμερες επιθεώρησης, οπού μπορούμε να δούμε το εσωτερικό των σωλήνων και να διαγνώσουμε την ακριβή θέση του προβλήματος.
Καλέστε μας και θα μείνετε άναυδοι από την ταχύτητα και την ποιότητα που θα σας προσφερθούν.
Βούλωσαν οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις σας? Μην χάνετε το χρόνο σας και τα λεφτά σας χωρίς λόγο. Η εταιρεία Αποφράξεων Γαλάτσι με σύγχρονες κάμερες και πιεστικά μηχανήματα, εντοπίζει το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των σωληνώσεών σας και σας απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες. Αποφράξεις Γαλάτσι με τον καλύτερο τιμοκατάλογο στις παροχές μας.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Γαλάτσι

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:
 • Αποφράξεις Φρεατίων Γαλάτσι – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Νεροχύτη Γαλάτσι – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Υδροροής Γαλάτσι – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Γαλάτσι – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Γαλάτσι – 210 28 500 15
 • Καθαρισμός Φρεατίων Γαλάτσι – 210 28 500 15
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 28 500 15
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Γαλάτσι – 210 28 500 15
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Γαλάτσι – 210 28 500 15
Επίσης αναλαμβάνουμε:
 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Γαλάτσι
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στο Γαλάτσι
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Γαλάτσι
Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Γαλάτσι για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.
Κοντά σας στο Γαλάτσι και σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 28 500 15

Αποφράξεις Γαλάτσι και στην Αθήνα

Το Γαλάτσι είναι δήμος ο οποίος ανήκει στα Βόρεια προάστια Αθηνών. Βρίσκεται στους πρόποδες του λόφου Τουρκοβούνια, που είναι ο υψηλότερος της Αθήνας, και είναι από τις περιοχές της πρωτεύουσας με το μεγαλύτερο ποσοστό πρασίνου, αλλά και μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες ταυτόχρονα.
Καταλαμβάνει έκταση 4 τ.χλμ. και βρίσκεται περίπου 7 χλμ. βόρεια από το κέντρο της Αθήνας. Συνορεύει στα βόρεια με τη Νέα Ιωνία, ανατολικά με τη Φιλοθέη και το Παλαιό Ψυχικό, ενώ στα νότια και δυτικά με τον Δήμο Αθηναίων. Έχει μέσο υψόμετρο 200 μ. και πληθυσμό 59.345 κατοίκους.
πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Γαλάτσι κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.
Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Συντηρήσεις Αποφράξεις Γαλάτσι

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.
Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος στο Γαλάτσι αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.
Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος στο Γαλάτσι προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.
Έκτος από Αποφράξεις στο Γαλάτσι, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Γαλάτσι
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΑΠΟ 50€
Αποφράξεις Φρεατίων Γαλάτσι – 210 25 500 15
Απόφραξη Νεροχύτη Γαλάτσι – 210 25 500 15
Απόφραξη Υδροροής Γαλάτσι –210 25 500 15
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Γαλάτσι – 210 25 500 15
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Γαλάτσι – 210 25 500 15
Καθαρισμός Φρεατίων Γαλάτσι – 210 25 500 15
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Γαλάτσι – 210 25 500 15
Μηνιαίες Συντηρήσεις Γαλάτσι – 210 25 500 15
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Γαλάτσι – 210 25 500 15


Αποφράξεις ΦΡΕΑΤΙΩΝ Γαλάτσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου