Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

marousi apofraxeismarousi Αποφράξεις Μελίσσια - Αποχετεύσεις - melissia apofraxeis

Αποφράξεις Μελίσσια 210 80 80 878

Στην Αποφρακτική Μελίσσια είμαστε υπερήφανοι που έχουμε πετύχει να γίνουμε μια εξειδικευμένη εταιρεία στη διεξαγωγή ενός πλήρους φάσματος υπηρεσιών αποχέτευσης. Έχουμε άρτια εκπαιδευμένο, με κίνητρα προσωπικό και χρησιμοποιούν προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό σε οικιακούς, εμπορικούς και δημοσίους χώρους.

ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΩΝΙ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΩΝΙ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
Όμως να μην ανησυχείτε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην αντιμετωπιστεί το πρόβλημα σας. Μία άμεση επέμβαση από ένα εξειδικευμένο και έμπειρο τεχνικό συνεργείο μπορεί να αποτρέψει περιττές βλάβες και μια επερχόμενη καταστροφή. Στην Αποφραξεις Μελισσια είμαστε τόσο σίγουροι για την ικανότητά μας να φτάσουμε πολύ γρήγορα σε σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, έτσι ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αντιμετωπίσουμε και θα αποκαταστήσουμε άμεσα το πρόβλημα που έχει διαταράξει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας.
Με τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα που μας χαρακτηρίζουν, αποδεικνύουμε καθημερινά την αφοσίωσή μας στους πελάτες μας. Από τη δεκαετία του 1970, που ξεκινήσαμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στα αποχετευτικά συστήματα, έως και σήμερα δεν έχουμε σταματήσει ποτέ να βελτιωνόμαστε και να ανανεώνουμε τον εξοπλισμό των μηχανημάτων και των εργαλείων μας.
Αφήστε τους ειδικούς της Αποφράξεις Μελισσίων να δράσουν για εσάς. Όσο προβληματική και δυσάρεστη μπορεί να γίνει η κατάσταση στο οικιακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον, μην ανησυχείτε. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ και θα εντυπωσιαστείτε με τις υπηρεσίες που παρέχουμε και το πάθος που δείχνουμε για τη δουλειά μας.
Το σύνολο των πελατών μας αποτελείται από οικίες, πολυκατοικίες, επιχειρήσεις, σχολεία, γηροκομεία, δημόσιοι οργανισμοί, στρατόπεδα, κ.α.
Η Αποφρακτική Μελίσσια είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει υψηλής ποιότητας, αξιόπιστη υπηρεσία για όλους τους τύπους των πελατών.
Μπορείτε να μας καλέσετε όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες και θα βρισκόμαστε άμεσα κοντά σας.

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Μελίσσια

Αναλαμβάνουμε κάθε είδος αποφράξεις {Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις λεκάνης, αποφράξεις σιφωνίου, αποφράξεις κουζινών, αποφράξεις υδρορροών, αντλήσεις υδάτων, διάγνωση με κάμερα και καταγραφή, καθαρισμός στεγανών φρεατίων (αντλιοστασίων)}, απολυμάνσεις και μυοκτονίες – εντομοκτονίες με πιστοποιητικά. ΤΗΛ 210 80 80 878

Διάγνωση με κάμερα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
Όταν το σπίτι ή η επιχείρησή σας έχει ένα σοβαρό πρόβλημα αποχέτευσης, δεν θέλετε να έρθει κάποιος να μαντέψει για το τι συμβαίνει. Με την αδιάβροχη κάμερα που διοχετεύονται, επιθεωρούμε το εσωτερικό των σωληνώσεων.
Αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα κατά την αντιμετώπιση επίμονων προβλημάτων στην αποχέτευση σας.
Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με τις κάμερες γιατί έχουμε μια σωστή και ακριβής διάγνωση. Μπορούμε να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει την ίδια στιγμή της εργασίας.
Μπορείτε και εσείς μαζί με τον τεχνικό να παρακολουθείτε και να βλέπετε την εικόνα ζωντανά. Μετά το πέρας της εργασίας μπορούμε να σας δώσουμε και κάρτα μνήμης για να το έχετε ως αρχείο ή να το δώσετε στον υδραυλικό σας.
Θα είμαστε κοντά σας σε 15 λεπτά καθώς επίσης όλο το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο.
 Διαγνωση με καμερα Μελίσσια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου