Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Απόφραξη σε τράπεζα στην Γλυφάδα

Ιούλιος 2007 και το καλοκαίρι κυλούσε με θερμοκρασίες πολύ υψηλές. Όντως η ζέστη ήταν υπερβολική και η ατμόσφαιρα άκρως αποπνικτική. Μια νέα μέρα ξεκίνησε στην ΑποφράξειςΓλυφάδα. Όλα τα συνεργεία της Αποφράξεις Γλυφάδα από νωρίς το πρωί ήταν στους δρόμους της Γλυφάδας και εξυπηρετούσαν πελάτες που είχαν πρόβλημα με την αποχέτευση τους, όπως φρεάτια, νιπτήρες, μπανιέρες, υδροροές, λεκάνες, σιφόνια, κ.α. Με ένα τηλεφώνημά σας και η Αποφράξεις Γλυφάδα είναι άμεσα κοντά σας.
Ο Μανώλης και ο Γεράσιμος μόλις είχαν τελειώσει από μια δουλειά και ξεκουράζονταν. Μια κλήση χτύπησε στο τηλεφωνικό κέντρο. Η Μαρίνα σήκωσε το τηλέφωνο και από την άλλη γραμμή ακουγόταν φωνές και ένας κύριος πολύ αγχωμένος φωνάζοντας άρχισε να μιλάει για το πρόβλημά του. Η Μαρία προσπάθησε να τον ηρεμήσει. Ήταν από την τράπεζα στην πλατεία της Γλυφάδας. Ήταν ώρα αιχμής και ξαφνικά από τις τουαλέτες άρχισαν να βγαίνουν ακάθαρτα νερά. Η μυρωδιά έγινε πολύ γρήγορα εντονότατη και οι πελάτες με τους υπαλλήλους έπιαναν τις μύτες τους. Ο διευθυντής της τράπεζας στην αρχή πανικοβλήθηκε αλλά μετά σκέφτηκε την Αποφράξεις Γλυφάδα. Είχαν έρθει τα παιδιά στο σπίτι του πριν από έναν χρόνο και έκαναν καθαρισμό αποχέτευσης. Είχε μείνει πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο λάθος που έκανε ήταν ότι έδωσε το τηλέφωνο στον συνάδελφό του τον Ανδρέα να καλέσει στην Αποφράξεις Γλυφάδα.
Μετά από ένα τέταρτο ο Μανώλης με τον Γεράσιμο έφτασαν έξω από την τράπεζα. Η λειτουργία της τράπεζας είχε σταματήσει, οι υπάλληλοι ήταν έξω και οι πελάτες είχαν φύγει. Τα ακάθαρτα νερά είχαν φτάσει στο κέντρο της τράπεζας. Οι τεχνικοί μπήκαν μέσα με τα μηχανήματά τους και μετά από μιάμιση ώρα όλα ήταν παρελθόν.
Ο διευθυντής της τράπεζας πλήρωσε τους τεχνικούς και για ακόμη μια φορά τους ευχαρίστησε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου