Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

marousi apofraxeismarousi Αποφράξεις Χαλάνδρι - Απόφραξη Αποχετεύσεων - xalandri apofraxeis

Αποφράξεις Χαλάνδρι 210 80 80 878

Η Αποφράξεις Χαλάνδρι παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων σε όλη την Αττική. Καλέστε μας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας, 365 ημέρες το χρόνο και ένας από τους έμπειρους τεχνικούς μας θα έρθει σε εσάς άμεσα χωρίς καθυστέρηση. Είμαστε υπερήφανοι γιατί τα συνεργεία μας είναι πλήρως εξοπλισμένα και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε οποιοδήποτε οικιακό πελάτη, επιχείρηση ή δημόσιο οργανισμό.
ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Δεν θα εγκαταλείψουμε τον χώρο μέχρι να είμαστε βέβαιοι ότι το πρόβλημα έχει επιλυθεί πλήρως και ο πελάτης είναι ικανοποιημένος με τη δουλειά μας.
Η Αποφράξεις Χαλάνδρι βρίσκεται στον τομέα των αποφράξεων εδώ και 40 και πλέον χρόνια και ασχολούμαστε με τις αποφράξεις, συντηρήσεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων και από τη δεκαετία του 1970 έχουμε αποφράξει άπειρες αποχετεύσεις. Δεν έχει σημασία ποιο είναι το πρόβλημα, καθώς έχουμε την εμπειρία, τα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να το αντιμετωπίσουμε.
Θεωρούμαστε ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο μας, καθώς το μεράκι μας είναι η δουλειά μας και όλα αυτά τα χρόνια επενδύουμε στην τεχνολογία, την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό μας, έχοντας ως στόχο την άριστη δική σας εξυπηρέτηση.
Παρέχουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, προσφέροντας τις πιο άριστες υπηρεσίες. Έχουμε ένα μεγάλο αριθμό έμπειρων και εξειδικευμένων τεχνικών που είναι μαζί μας πάρα πολλά χρόνια κι αυτός είναι ο λόγος που είμαστε τόσο σίγουροι ότι η εμπειρία και οι γνώσεις της Αποφράξεις Χαλάνδρι μπορεί να λύσει όλα σας τα προβλήματα στα αποχετευτικά δίκτυα.
Τα ευέλικτα, τεχνικά συνεργεία της εταιρείας μας θα επιλύσουν την αιτία του προβλήματος που έχετε με τη βοήθεια της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας και θα εξασφαλίσουν την μη επανεμφάνιση και επανάληψη της κατάστασης που σας ταλαιπωρεί. Κανένα πρόβλημα στις υδρορροές ή τα φρεάτια της αποχέτευσής σας δεν είναι το ίδιο, οι τεχνικοί μας όμως, θα αξιολογήσουν άμεσα το θέμα και θα το επιλύσουν, ενημερώνοντας σας καθ όλη την διάρκεια της διαδικασίας.
Η Αποφράξεις Χαλάνδρι δεσμεύεται για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων για να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πελάτες μας και την επιχείρησή μας. Μπορείτε να είστε σίγουροι για τα υψηλότερα πρότυπα στην ασφάλεια και την ικανοποίηση των πελατών καθώς η Αποφράξεις Χαλάνδρι είναι η κορυφαία εταιρεία αποχετεύσεων του νομού Αττικής.
Κάθε κλήση από τους πελάτες μας αποτελεί πρόκληση για εμάς γιατί έτσι μπορούμε και αποδεικνύουμε την αγάπη και το μεράκι γι’ αυτό που κάνουμε. Είμαστε οι ειδικοί στον τομέα των αποχετεύσεων και ερχόμαστε άμεσα όπου και αν βρίσκεστε στο Χαλάνδρι και τις γύρω περιοχές.
Είναι σημαντικό να δράσουμε γρήγορα, αν ανακαλύψετε ότι έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα βουλώματος. Δεν είναι μόνο μαι δυσάρεστη κατάσταση οι βουλωμένες αποχετεύσεις αλλά επιβλαβής για την υγεία σας και μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην περιουσία σας. Για αυτό μην καθυστερείτε, καλέστε μας και άμεσα θα βρισκόμαστε στον χώρο σας.
Αναλαμβάνουμε κάθε είδους πρόβλημα που ενδεχομένως έχει παρουσιαστεί στην δική σας αποχέτευση και εγγυόμαστε την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας. Η απόφραξη είναι από τις πιο σημαντικές και αναγκαίες εργασίες σε μια ιδιοκτησία. Και στην Αποφράξεις Χαλάνδρι ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε. Απόφραξη φρεατίου, ξεβούλωμα λεκάνης, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, αφαίρεση ριζών με ριζοκοπτικά μηχανήματα, διάγνωση με κάμερα, άντληση καθαρών και ακάθαρτων υδάτων, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη σιφονιού δαπέδου, κ.α.

Πληροφορίες περιοχής Χαλάνδρι

Το Χαλάνδρι είναι δήμος του Βορείου Τομέα στο Αθηναϊκό πεδίο της Περιφέρειας Αττικής με 74.192 κατοίκους το 2011 και έκταση 10,805 τετρ.km. Αποτελεί σημαντικό οικιστικό κέντρο του συγκροτήματος και διακρίνεται για το άρτιο ρυμοτομικό του σχέδιο, το εκτενές δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων και για τη μακρά παράδοση των κατοίκων του στο εμπόριο. Με ιστορική έδρα την αρχαία Φλύα, τόπο καταγωγής του Ευριπίδη και υψόμετρο που κυμαίνεται μεταξύ 185-230, το Χαλάνδρι είναι προσβάσιμο από σημαντικούς αυτοκινητοδρόμους όπως η Αττική Οδός, η Κηφισίας και η Μεσογείων και εξυπηρετείται μεταξύ άλλων από τους σταθμούς του Μετρό και Προαστιακού Χαλάνδρι, Πλακεντίας και Νομισματοκοπείο. Ο δήμος αποτελεί μέλος στο Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), στο Σύνδεσμο του Βορείου Τομέως για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΣΒΑΠ) και στα όριά του εδρεύουν σημαντικές ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις και πρεσβείες. Γειτνιάζει με το Αμαρούσιο, τα Βριλήσσια, το Ψυχικό, την Αγία Παρασκευή, και το Δήμο Παπάγου. Με την εφαρμογή της νέας διοικητικής διαίρεσης της χώρας κατά το Πρόγραμμα Καλλικράτης το 2011 ουδεμία μεταβολή επήλθε στο δήμο, σύμφωνα με το άρθρο 1,§ 5.1.Β αυτού, στα επίσημα στοιχεία του οποίου εμφανίζονται οι συνοικίες του Πολυδρόσου και της Φραγκοκκλησιάς. Δήμαρχος είναι ο Σίμος Ρούσσος και οι κάτοικοι ονομάζονται Χαλανδραίοι.

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Χαλάνδρι

Αναλαμβάνουμε κάθε είδος αποφράξεις {Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις λεκάνης, αποφράξεις σιφωνίου, αποφράξεις κουζινών, αποφράξεις υδρορροών, αντλήσεις υδάτων, διάγνωση με κάμερα και καταγραφή, καθαρισμός στεγανών φρεατίων (αντλιοστασίων)}, απολυμάνσεις και μυοκτονίες-εντομοκτονίες με πιστοποιητικά. ΤΗΛ 210 80 80 878

Προληπτική συντήρηση αποχέτευσης

Η Αποφράξεις Χαλάνδρι προσφέρει σε όλους τους πελάτες της μια πληθώρα υπηρεσιών. Μια από αυτές τις εργασίες είναι η προγραμματισμένη και προληπτική συντήρηση, η οποία έχει σχεδιαστεί πάντα ώστε να ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Τα προγράμματα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να κρατήσουν το αποχετευτικό σας σύστημα σε πλήρη λειτουργία 365 ημέρες τον χρόνο. Η κάθε προληπτική συντήρηση πραγματοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και αυτό εξαρτάται από την χρήση, την παλαιότητα της αποχέτευσης, το μέγεθος του κτιρίου. Αυτοί οι παράγοντες αλλά και πολλοί άλλοι μας βοηθούν να σχεδιάσουμε το δικό σας αποκλειστικά πρόγραμμα.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Θα παρακολουθήσουμε και θα αξιολογήσουμε την κατάσταση, λαμβάνοντας υπόψη τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται. Πριν ξεκινήσει η τακτική συντήρηση θα προηγηθεί ένας γενικός καθαρισμός και αν χρειαστεί θα πραγματοποιήσουμε διάγνωση με κάμερα. Με αυτή τη διαδικασία θα εντοπίσουμε την ακριβή θέση του προβλήματος.
Θα ξέρουμε λοιπόν τι απαιτείται για το δικό σας αποχετευτικό σύστημα. Ένα από τα συνεργεία μας θα έρχεται με κανονισμένα ραντεβού και θα κάνει την συντήρηση.
Θα είμαστε κοντά σας σε 15 λεπτά καθώς επίσης όλο το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο.
Αποφράξεις Χαλάνδρι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου